ÅPNINGSTIDER

kl 11.00 – 20.00

kl 11.00 – 13.00 – båtparade, kun drop – in

kl 13.00 – 20.00 – bordreservasjoner inne og drop – in på uteserveringen

🇳🇴 17. mai nærmer seg og vi forbereder oss til å feire den store dagen sammen med gjestene våre og båtparaden (https://fb.me/e/26YGatnZw).  🇳🇴

I løpet av selve båtkortesjen holder vi åpent kun for drop – in og vi tar ikke imot bordreservasjoner mellom kl 11.00 og kl 13.00. I dette tidsrommet har vi en egen båtparade meny. Etter kl 13.00 går vi over til 17. mai middagsmeny, og har følgende bordsettinger:

kl 13.00 – 15.00

kl 15.30 – 17.30

kl 18.00  – 20.00

BÅTPARADE MENY 2021

FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET / 

fisk | reker | tang | friske grønnsaker | surdeigsbrød og mynt aioli

FISH & CHIPS / DET NORSKE HAVET / 

torsk | sesongens salat | pommes frites | mynt aioli

BIFFBURGER / RAKKESTAD /

tomat | rødløk | salat | syltet agurk | chillimajo | cheddarcheesesaus | bacon | pommes frites | aioli

BURGER FOR BARN

med pommes frites

 

OSTEPLATE / RYGGE /

brie | modningsost | karveost | valnøtter | rabarbra- og appelsin chutney | lokal honning | knekkebrød

BRUNOSTIS

kaffe jord | hvit sjokolade

BRUNOSTOSTEKAKE

vaniljeis | blåbærcoulis | ferske bær | kanelpulver

17. MAI MIDDAGSMENY

– FORRETT –

ØRA LAKS CHEVICHE /FREDRIKSTAD/

appelsin | grapefrukt | granateple | eple | avocado – granité | gin ponzu | tapioca chips

SJØKREPS /HVALER/

bete variasjon | gressløksmayo | tang chips skalldyrsmørsaus | puffet kamskjell

TATAKI AV LAM / RÅDE /

sennepsmarinert lammeindrefilet | pinjekjerner | fermentert reddik | lokal salatost | salsa verde knekkebrød | mikrogrønt

GULROTTARTAR / NES /

mozzarella | eple | syltet kantarell | kapers | gressløksmayo | gulrot espuma | knekkebrød

 

– HOVEDRETT –

PIGGVAR

asparges | purreløk | fermentert nepe | løk | ovnsbakte urtepoteter med bacon og mandler | urterømme | rogn

ØRA LAKS / FREDRIKSTAD /

bete | eple | appelsin | grapefrukt | soyaglaze | puffet quinoa | risotto | piggvar

KVIGEKJØTT AV ØSTLANDSK RØDKOLLE

endive | brokkolini | cherry tomat | bete | gresskar |
dauphinoise poteter | rødvinssaus

KYLLING / AREMARK /

grønnkål | gulrot | jordskokk | byggryn med tørket morkel og squash | appelsin sjysaus

 

– DESSERT –

BRUNOSTIS

kaffe jord | hvit sjokolade

BRUNOSTOSTEKAKE

vaniljeis | blåbærcoulis | ferske bær | kanelpulver

OSTEPLATE / RYGGE /

brie | modningsost | karveost | valnøtter | rabarbra- og appelsin chutney | lokal honning | knekkebrød

TAKE AWAY MENY 17. MAI

(mulig å bestille fra kl 11.00 til kl 19.00)

FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET /

fisk | reker | tang | friske grønnsaker | surdeigsbrød og mynt aioli

FISH & CHIPS / DET NORSKE HAVET /

torsk | sesongens salat | pommes frites | mynt aioli

PIGGVAR / DET NORSKE HAVET /

asparges | purreløk | fermentert nepe | løk | ovnsbakte urtepoteter med bacon og mandler | urterømme | rogn

ØSTLANDSK RØDKOLLE / VARTEIG /

endive | brokkolini | cherry tomat | bete | gresskar |
dauphinoise poteter | rødvinssaus

BIFFBURGER / RAKKESTAD / 

tomat | rødløk | salat | syltet agurk | chillimajo | cheddarcheesesaus | bacon | pommes frites | aioli

OSTEPLATE / RYGGE /

brie | modningsost | karveost | valnøtter | rabarbra- og appelsin chutney | lokal honning | knekkebrød

BRUNOSTOSTEKAKE

vaniljeis | blåbærcoulis | ferske bær | kanelpulver