ÅPNINGSTIDER
kl 11.00 – 20.00
kl 11.00 – 13.00 – båtparade, kun drop – in
kl 13.00 – 20.00 – bordreservasjoner inne og drop – in på uteserveringen
17. mai nærmer seg og vi forbereder oss til å feire den store dagen sammen med gjestene våre og båtparaden (https://fb.me/e/26YGatnZw).
I løpet av selve båtkortesjen holder vi åpent kun for drop – in og vi tar ikke imot bordreservasjoner mellom kl 11.00 og kl 13.00. I dette tidsrommet har vi en egen båtparade meny. Etter kl 13.00 går vi over til 17. mai middagsmeny, og har følgende bordsettinger:
kl 13.00 – 15.00
kl 15.30 – 17.30
kl 18.00 – 20.00
BÅTPARADE MENY 2021
FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET /
fisk | reker | tang | friske grønnsaker | surdeigsbrød og mynt aioli
FISH & CHIPS / DET NORSKE HAVET /
torsk | sesongens salat | pommes frites | mynt aioli
BIFFBURGER / RAKKESTAD /
tomat | rødløk | salat | syltet agurk | chillimajo | cheddarcheesesaus | bacon | pommes frites | aioli
BURGER FOR BARN
med pommes frites
OSTEPLATE / RYGGE /
brie | modningsost | karveost | valnøtter | rabarbra- og appelsin chutney | lokal honning | knekkebrød
BRUNOSTIS
kaffe jord | hvit sjokolade
BRUNOSTOSTEKAKE
vaniljeis | blåbærcoulis | ferske bær | kanelpulver

17. MAI MIDDAGSMENY


– FORRETT –
ØRA LAKS CHEVICHE /FREDRIKSTAD/
appelsin | grapefrukt | granateple | eple | avocado – granité | gin ponzu | tapioca chips
SJØKREPS /HVALER/
bete variasjon | gressløksmayo | tang chips skalldyrsmørsaus | puffet kamskjell
TATAKI AV LAM / RÅDE /
sennepsmarinert lammeindrefilet | pinjekjerner | fermentert reddik | lokal salatost | salsa verde knekkebrød | mikrogrønt
GULROTTARTAR / NES /
mozzarella | eple | syltet kantarell | kapers | gressløksmayo | gulrot espuma | knekkebrød
– HOVEDRETT –
PIGGVAR
asparges | purreløk | fermentert nepe | løk | ovnsbakte urtepoteter med bacon og mandler | urterømme | rogn
ØRA LAKS / FREDRIKSTAD /
bete | eple | appelsin | grapefrukt | soyaglaze | puffet quinoa | risotto | piggvar
KVIGEKJØTT AV ØSTLANDSK RØDKOLLE
endive | brokkolini | cherry tomat | bete | gresskar |
dauphinoise poteter | rødvinssaus
KYLLING / AREMARK /
grønnkål | gulrot | jordskokk | byggryn med tørket morkel og squash | appelsin sjysaus
– DESSERT –
BRUNOSTIS
kaffe jord | hvit sjokolade
BRUNOSTOSTEKAKE
vaniljeis | blåbærcoulis | ferske bær | kanelpulver
OSTEPLATE / RYGGE /
brie | modningsost | karveost | valnøtter | rabarbra- og appelsin chutney | lokal honning | knekkebrød
TAKE AWAY MENY 17. MAI
(mulig å bestille fra kl 11.00 til kl 19.00)
FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET /
fisk | reker | tang | friske grønnsaker | surdeigsbrød og mynt aioli
FISH & CHIPS / DET NORSKE HAVET /
torsk | sesongens salat | pommes frites | mynt aioli
PIGGVAR / DET NORSKE HAVET /
asparges | purreløk | fermentert nepe | løk | ovnsbakte urtepoteter med bacon og mandler | urterømme | rogn
ØSTLANDSK RØDKOLLE / VARTEIG /
endive | brokkolini | cherry tomat | bete | gresskar |
dauphinoise poteter | rødvinssaus
BIFFBURGER / RAKKESTAD /
tomat | rødløk | salat | syltet agurk | chillimajo | cheddarcheesesaus | bacon | pommes frites | aioli
OSTEPLATE / RYGGE /
brie | modningsost | karveost | valnøtter | rabarbra- og appelsin chutney | lokal honning | knekkebrød
BRUNOSTOSTEKAKE
vaniljeis | blåbærcoulis | ferske bær | kanelpulver
