Bordbestilling

For å bestille bord på St Peter’s Restaurant, send oss en e-post til booking@stpetersrestaurant.no, fyll ut kontaktskjema eller ta kontakt på telefon: 465 75 593.

Vi behandler forespørselen din så raskt vi kan, og du vil motta et svar på e-post innen 24 timer.

For bookinger som gjelder samme dag vennligst ring oss på: 465 75 593

Vi kan dessverre ikke love reservasjon av bestemte bord, men tar selvfølgelig hensyn til ønsker om plassering så langt det lar seg gjennomføre.

Reservasjon gjelder for bord inne, vi tar dessverre ikke reservasjoner på uteserveringen.

Obs!
Bordet er ikke reservert før du får en bekreftelse fra oss. Hvis du ikke får den innen 24 timer, ta kontakt med oss på e-post eller telefon. For bookinger som gjelder samme dag vennligst ring til oss på 465 75 593

Obs!
Bordet er ikke reservert før du får en bekreftelse fra oss. Dersom du sender e-post og ikke har fått bekreftelse i løpet av 24 timer, anbefaler vi deg å ringe oss på 465 75 593 for å bekrefte at bordet er reservert.

Vi gleder oss til å se deg hos oss på St Peter’s Restaurant! 

Reservasjoner fremover (gjelder fra 19. september)

Kjære gjester! 

Fra 19. september holder St Peter’s Restaurant midlertidig stengt for a la carte servering. Allikevel fortsetter vi driften vår på en litt “uvanlig” måte i noen uker fremover. Restauranten åpner kun for grupper fra minst 8 personer. Det er da snakk om grupper og selskaper som ønsker seg en skikkelig matopplevelse med sesongens kortreiste råvarer i fokus. For hver slik gruppe skreddersyr vi smaksmenyer i 3-, 5- eller 7-retters variant.

Litt praktisk info:

  • Vi åpner restauranten (mandag – søndag) til et avtalt tidspunkt begge parter blir enige om;
  • Hele gruppen forhåndsbestiller smaksmeny i 3-, 5- eller 7 – retters variant (vi tilbyr også vinpakker tilpasset menyen om ønskelig)
  • Et menyforslag blir sendt på e-post etter vi får en forespørsel fra dere;
  • Smaksmenyene våre er sesongbaserte og fokuserte på kortreiste råvarer fra nærområdet – bli kjent med våre fantastiske Samarbeidspartnere
  • Vi tar selvsagt hensyn til matallergier og intoleranser – så lenge vi får beskjed om det i forveien;
  • Forskuddsbetaling; i med at våre dyktige kokker handler, forbereder og skreddersyr menyen for dere, er det ønsket forskuddsbetaling på 30% av summen for mat bestillingen. Forskuddsbetalingen forfaller hvis reservasjonen ikke avbestilles innen 7 dager før. Reservasjonen er ikke bekreftet så lenge forskuddsbetalingen ikke er betalt. Forskuddsbetalingen trekkes fra den endelige regningen. Betalingsinfo og betalingsmåter blir tilsendt på e-post.
  • Restaurantens kapasitet med nåværende restriksjoner: opp til 35 personer.

For å gjøre kommunikasjonen vår enklest og raskest mulig, vennligst inkluder følgende opplysninger i deres forespørsel: antall gjester, ønsket dato og tidspunkt, hvilken smaksmeny er dere mest interesserte i, spesielle ønsker / forespørsler / allergier.