BRUNSJ

ST PETER’S JULEBRUNSJ serveres søndag 21.11, 28.11 og 5.12 fra kl 13.00 til kl 18.00.

Brunsjmeny

PINNEKJØTT DUMPLINGS / RAKKESTAD /

vossakorv | løk | kålrot | gulrot

 

RIBBESMØRBRØD / RAKKESTAD /

rødkål | salat | syltet løk | surdeigsbrød | aioli

 

JULETALLERKEN / RAKKESTAD /

ribbe | medisterkake | pølse | surkål | rødkål | tyttebær | poteter | eple | svisker sjysaus

 

JULETORSK / DET NORSKE HAVET /

gulrot variasjon | rødbete | ristet mandler og bacon | potet- og kålrotmos | piggvar emulsjon

 

BOUILLABAISSE / DET NORSKE HAVET /

fisk | blåskjell | hjerteskjell | tang | friske grønnsaker | surdeigsbrød | rouille

 

FISH & CHIPS / DET NORSKE HAVET /

torsk | ertestappe | pommes frites | remulade

 

CHEESEBURGER / RAKKESTAD /

tomat | rødløk | salat | syltet agurk | chilimajo | cheddarostsaus | bacon | pommes frites | aioli

 

BLUE CHEESE BURGER / RAKKESTAD /

rødløksmarmelade | blåost | bacon | salat | pommes frites | aioli

Dessert

BRUNOSTEKAKE

vaniljeis | skogsbærcoulis

 

RISKREM

bringebær kompot | rischips

 

OSTEPLATE / RYGGE /

brie | modningsost | karveost | valnøtter | rabarbra- og appelsin chutney | honning | knekkebrød

Barnemeny

OVNSBAKT TORSK | kokte poteter | gulrot