MIDDAGSMENY JUNI 2022

St Peter’s Restaurant menyen er i høy grad basert på kortreiste råvarer i sesongen, og derfor forandres den ofte.
Flesteparten av ingrediensene vi bruker kommer fra lokale bønder og matprodusenter.
Derfor gjør vi oppmerksom på at menyen som finnes på nettsiden kan variere litt fra den gjeldende i restauranten.

Forrett

STILLEHAVSØSTERS / HVALER /  157

dagens garnityr

 

KONGEKRABBE / HVALER, SKJEBERG /  234

tomat gazpacho | olivenjord | rischips | gravet egg

 

KVEITE CEVICHE / DET NORSKE HAVET /  187

rabarbra | rips | grapefrukt | dulsekaviar | nori

 

NORSKE BLÅSKJELL / DET NORSKE HAVET / 159

velg mellom: kremet hvitvinssaus eller tomatsaus

serveres med focaccia og aioli

 

FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET /  169

fisk | reker | grønnsaksbiter | focaccia | aioli

 

MINI LAMMEBURGER / RÅDE /  154

aprikoschutney | rødkål | salatost fra Rygge | pistasj

Hovedrett

NORSKE BLÅSKJELL / DET NORSKE HAVET /  294

velg mellom: kremet hvitvinssaus eller tomatsaus

serveres med fries og aioli

 

FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET /  298

fisk | reker | grønnsaksbiter | focaccia | aioli

 

FISH & CHIPS / DET NORSKE HAVET /  285

torsk | salat med fermenterte og syltet grønnsaker | fries | remulade

 

SESONGENS FANGST / DET NORSKE HAVET /  364

sesongens grønnsaker | poteter | hvitvinssaus

 

PIGGVAR / DET NORSKE HAVET, ØSTFOLD /  427

asparges | blomkål | stangselleri | agurk | erter | kokte nypoteter | urterømme | piggvar emulsjon

 

INDREFILET AV OKSE / RAKKESTAD /   398

grillet hjertesalat med syltet grønnsaker og ansjos dressing | hollandaisesmør med urter | ovnsbakte nypoteter med persille og soltørkede tomater

 

BIFFBURGER / VARTEIG /   279

tomat | rødløk | salat | syltet agurk | chillimajo | cheddarcheesesaus | bacon | pommes frites | aioli

Dessert

ST PETER´S BRUNOSTIS  79 (1) / 159 (2)

hvit sjokolade | kaffejord | blåbærcoulis

 

DEKONSTRUERT SITRONTERTE / RYGGE /  155

vanilje- og mandelkjeks | rabarbra | marengs | jordbær- og yoghurtis

 

NORSKE JORDBÆR / RYGGE /  152

mynt og yoghurtis | lett-fermentert jordbær-
coulis med hint av hjemmelaget rosa eddik

Barnemeny

FISH & CHIPS
PLAIN BURGER
HALV PORSJON AV HOVEDRETT
0_ccc_6267800119270565168-01

På St Peter’s Restaurant tilbyr vi SESONGENS SMAKSMENYER i tre varianter. 

3 – retters: 645 kr per person

5 – retters*: 864 kr per person

7 – retters*: 1098 kr per person

* 5- og 7 – retters tilbys kun for hele bordet

Smaksmenyen settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreativitet.

Vi tilbyr VINPAKKER tilpasset menyen:

3 – glass: 449 kr per pers

5 – glass: 686 kr per pers

7 – glass: 949 kr per pers

VERDT Å NEVNE: 

– Vi tar hensyn til matallergier;

– Vi lager vegetariske og veganske retter;

– Vi selger gavekort – kom innom St Peter’s eller ta kontakt med oss

Besøk St Peter's Restaurant og smak på fersk laget mat med nøye utvalgte ingredienser som pirrer smakssansene!