HØST- OG VINTERMENY 2022
St Peter’s Restaurant menyen er i høy grad basert på kortreiste råvarer i sesongen, og derfor forandres den ofte.
Flesteparten av ingrediensene vi bruker kommer fra lokale bønder og matprodusenter.
Derfor gjør vi oppmerksom på at menyen som finnes på nettsiden kan variere litt fra den gjeldende i restauranten.
Forrett
STILLEHAVSØSTERS / HVALER / … 162
dagens garnityr
FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET / … 179
fisk | reker | tang | grønnsaksbiter | brød | aioli
RØKT OG GRILLET ÅL / DET NORSKE HAVET / … 189
rugbrød | sopp variasjon | fermentert asparges | ansjos – emulsjon
PINNEKJØTT DUMPLINGS / RAKKESTAD / … 179 /239
gulrot | kålrot | løk | vossakorv
UKENS FORRETT … 185
servitøren presenterer retten


Hovedrett
FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET / … 289
fisk | reker | tang | grønnsaksbiter | brød | aioli
SESONGENS FANGST / DET NORSKE HAVET / … 365
servitøren presenterer retten
TORSK / DET NORSKE HAVET, HVALER / … 425
kålrot | erter | syltet bete | gulrot | bacon | mandler | potetmos | kremet saus
RIBBE / FREDRIKSTAD, RAKKESTAD / … 425
eple | medisterpølse og -kake | rosenkål | surkål | rødkål | kokte poteter | svisker sjysaus
LAMMECARRE / RÅDE, FREDRIKSTAD / … 389
kålrot | dill-kål | bete | gulrotpure | thymian og smørstekt gnocchi | lamme demi
HJORT / FREDRIKSTAD, RAKKESTAD / … 449
jordskokk | pære | rosenkål | brokkoli | løkpure | konfitert shiitake | byggotto med sopp | rødvinssaus
LUTEFISK* … uten påfyll 479 | med påfyll: 585
med tradisjonelt tilbehør (bør forhåndsbestilles)
Dessert
ST PETER´S BRUNOSTIS … 79 / 159
hvit sjokolade | kaffejord | blåbærcoulis
ST PETER’S TARTE … 155
med hjemmelaget is / sorbet; servitøren presenterer retten
RISKREM … 95
bringebærcoulis | rischips | kanelpulver
Barnemeny
TORSK
HALV PORSJON AV HOVEDRETT


På St Peter’s Restaurant tilbyr vi SESONGENS SMAKSMENYER i tre varianter.
3 – retters: 675 kr per person
5 – retters*: 914 kr per person
7 – retters*: 1149 kr per person
* 5- og 7 – retters tilbys kun for hele bordet
Smaksmenyen settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreativitet.
Vi tilbyr VINPAKKER tilpasset menyen:
3 – glass: 492 kr per pers
5 – glass: 734 kr per pers
7 – glass: 989 kr per pers
VERDT Å NEVNE:
– Vi tar hensyn til matallergier;
– Vi lager vegetariske og veganske retter;
– Vi selger gavekort – kom innom St Peter’s eller ta kontakt med oss