JULEMENY 2021

St Peter’s Restaurant menyen er i høy grad basert på kortreiste råvarer i sesongen, og derfor forandres den ofte.
Flesteparten av ingrediensene vi bruker kommer fra lokale bønder og matprodusenter.
Derfor gjør vi oppmerksom på at menyen som finnes på nettsiden kan variere litt fra den gjeldende i restauranten.

Forrett

BOUILLABAISSE

fisk | blåskjell | hjerteskjell | tang |  friske grønnsaker |  surdeigsbrød | rouille

 

 

PINNEKJØTT DUMPLING

vossakorv | kålrot | løk | gulrot

 

RØKT GÅSEBRYST

gåsehjerte | rosenkål | eple chutney | valnøtter | tyttebær | surdeigsbrød

 

TARTAR AV HJORT

vaktelegg | karvefrø | einebær | sjalottløk | gresskar | sennep | surdeigsbrød

Hovedrett

BOUILLABAISSE

fisk | blåskjell | hjerteskjell | tang |  friske grønnsaker |  surdeigsbrød | rouille

 

JULETORSK

gulrot variasjon | ristet mandler og bacon | potet- og kålrotmos | rødbete | piggvar emulsjon

 

LUTEFISK /må forhåndsbestilles to dager før/

erter | honning | bacon | poteter | sennep | hvit saus

 

JULETALLERKEN

ribbe | medisterkake | pølse | surkål | rødkål | tyttebær | eple | poteter | svisker sjysaus

 

YTREFILET AV HJORT

rødbete | gresskar | pastinakk | rosenkål | løk | hasselbakte poteter | einebærsaus

Dessert

BRUNOSTOSTEKAKE

vaniljeis | skogsbærcoulis

 

RISKREM

bringebær kompott | rischips

 

OSTEPLATE

brie | modningsost | karveost | blå ost | valnøtter | rabarbrachutney | lokal honning | knekkebrød

20210310_201233

På St Peter’s Restaurant tilbyr vi også sesongens smaksmeny i tre varianter:

3 – retters: 645 kr per person

5 – retters*: 864 kr per person

7 – retters**: 1098 kr per person

* 5- retters smaksmeny tilbys kun for hele bordet / selskapet

** 7 – retters smaksmeny bør forhåndsbestilles

 

Smaksmenyen settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreativitet.

 

Vi tilbyr vinpakke tilpasset menyen:

3 – glass: 449 kr per pers

5 – glass: 686 kr per pers

7 – glass: 949 kr per pers

Vi har også barnemeny slik at de minste får smake på den gode smaksopplevelsen!

 

BARNEMENYEN består av:

Ovnsbakt torsk kokte poteter | gulrot   155 kr

Besøk St Peter's Restaurant og smak på fersk laget mat med nøye utvalgte ingredienser som pirrer smakssansene!