SOMMERMENY 2021

St Peter’s Restaurant menyen er i høy grad basert på kortreiste råvarer i sesongen, og derfor forandres den ofte.
Flesteparten av ingrediensene vi bruker kommer fra lokale bønder og matprodusenter.
Derfor gjør vi oppmerksom på at menyen som finnes på nettsiden kan variere litt fra den gjeldende i restauranten.

Forrett

SJØKREPS / HVALER /

bete variasjon | urtemajo | skalldyrsmørsaus | puffet kamskjell | tang chips

kr 179
HUMMER / HVALER /

thermidor saus | fermentert og syltet salat | surdeigsfocaccia og aioli

kr 287
LAKSECEVICHE / FREDRIKSTAD /

appelsin | grapefrukt | granateple | eple | avocado – granité | gin ponzu | tapioca chips

kr 184
ØSTERS / HVALER /

sitron | fransk vinaigrette | gin ponzu

kr 157
BLÅSKJELL / DET NORSKE HAVET /

velg mellom: hvitvinsdampende eller i tomatsaus
serveres med surdeigsfocaccia og aioli

kr 168
FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET / 

rød og hvit fisk | reker | tang | friske grønnsaker | surdeigsfocaccia og aioli

kr 169
GULROTTARTAR / ØSTFOLD /

kapers | gulrot espuma | eple variasjon | grillet surdeigsfocaccia | puffet quinoa

kr 179
BIFFTATAKI  / VARTEIG /

pinjekjerner | fermentert reddik | salatost | salsa verde | vaktelegg | knekkebrød | mikrogrønt

kr 194

Hovedrett

FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET / 

fisk | reker | tang | friske grønnsaker | surdeigsbrød og mynt aioli

kr 256
BLÅSKJELL / DET NORSKE HAVET /

velg mellom: hvitvinsdampende blåskjell eller blåskjell i tomatsaus
retten serveres med pommes frites og aioli

kr 259
PIGGVAR / DET NORSKE HAVET /

asparges variasjon | purreløk variasjon | brokkolini | konfitert løk | bacon og mandler | bakte urtepoteter | piggvar- og rømmeemulsjon

kr 415
ØRA LAKS / FREDRIKSTAD /

bete | eple | appelsin | grapefrukt | soyaglaze | puffet quinoa | kremet risotto | piggvar emulsjon

kr 364
FISH & CHIPS / DET NORSKE HAVET /

torsk | sesongens salat | pommes frites | remulade

kr 275
KYLLING / AREMARK /

kyllingbryst fylt med pistasj, fersken og soltørkede tomater | grønnkål | gulrot | jordskokk | rabarbra | potet- og sellerirotpuré | puffet svarthavre | appelsin-og safransaus

kr 376
BIFFRETT / ØSTFOLD /

endive | brokkolini | cherry tomat | kongeøsterssopp | gresskarpuré | dauphinoise poteter | stjerneløk variasjon | rødvinssaus

kr 398
BIFFBURGER / RAKKESTAD /

hjemmelaget brioche | tomat | rødløk | salat | syltet agurk | chilimajo | cheddarostsaus | bacon | pommes frites | aioli

kr 279
VEGETARBURGER / FREDRIKSTAD /

bønner | rødløk | salat | syltet agurk | tomatchutney | guacamole | pommes frites | yoghurtdressing

kr 249

Dessert

BRUNOSTIS

kaffejord | hvit sjokolade

kr 159
SITRONTERTE          

hvit sjokolade | mandelis | ristet mandler | sitron marengs chips

kr 168
BUTTERDEIG KAKE         

rabarbragelé | ferske bær | skogsbæris | hvit sjokolade og mascarpone mousse

kr 141
OSTEPLATE / RYGGE  / (1 pers / 2 pers)

brie | modningsost | karveost | blå ost | valnøtter | rabarbra- og appelsin chutney | honning | knekkebrød

kr 159 / 288

På St Peter’s Restaurant tilbyr vi også sesongens smaksmeny i tre varianter:

3 – retters: 645 kr per person

5 – retters*: 864 kr per person

7 – retters**: 1098 kr per person

* 5- retters smaksmeny tilbys kun for hele bordet / selskapet

** 7 – retters smaksmeny bør forhåndsbestilles

 

Smaksmenyen settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreativitet.

 

Vi tilbyr vinpakke tilpasset menyen:

3 – glass: 449 kr per pers

5 – glass: 686 kr per pers

7 – glass: 949 kr per pers

Vi har også barnemeny slik at de minste får smake på den gode smaksopplevelsen!

 

BARNEMENYEN består av:

Ovnsbakt torsk kokte poteter | gulrot   155 kr

Burger | pommes frites   155 kr

Kyllingnuggets pommes frites | salat   155 kr

Besøk St Peter's Restaurant og smak på fersk laget mat med nøye utvalgte ingredienser som pirrer smakssansene!