MARS MENY 2023
St Peter’s Restaurant menyen er i høy grad basert på kortreiste råvarer i sesongen, og derfor forandres den ofte.
Flesteparten av ingrediensene vi bruker kommer fra lokale bønder og matprodusenter.
Derfor gjør vi oppmerksom på at menyen som finnes på nettsiden kan variere litt fra den gjeldende i restauranten.
Forrett
STILLEHAVSØSTERS / HVALER /
dulse – smør | tangkaviar
FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET /
fisk | blåskjell | potet | gulrot | purreløk | brød | aioli
SJØKREPS / HVALER /
rotgrønnsaker | brunet smør emulsjon | østerssopp | dulse olje
LAMMEKROKKETER 3 stk / RÅDE /
chutney | rødkål | demi – glace


Hovedrett
FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET /
fisk | blåskjell | potet | gulrot | purreløk | brød | aioli
SKREI / DET NORSKE HAVET /
potet- og pepperrotmos | grønnkål | pastinakk | gulrot | løk | hvitvinssaus
SVINESIDE / AREMARK /
kålrot mostarda | kål | gulrot | grønnkål | potet- og pepperrotmos
YTREFILET AV OKSE / VARTEIG /
kålrot | gresskar | sopp | løk | stekte poteter | hollandaisesaus
Dessert
ST PETER´S BRUNOSTIS … 79 / 159
hvit sjokolade | kaffejord | blåbærcoulis
SJOKOLADEKAKE
med kanelis og bærkompot
ST PETER’S BRUNOSTIS
bringebærcoulis | kaffejord
Barnemeny
SKREI med poteter og grønnsaker
HALV PORSJON AV HOVEDRETT


På St Peter’s Restaurant tilbyr vi SESONGENS SMAKSMENYER i tre varianter.
3 – retters: 675 kr per person
5 – retters*: 914 kr per person
7 – retters*: 1149 kr per person
* 5- og 7 – retters tilbys kun for hele bordet
Smaksmenyen settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreativitet.
Vi tilbyr VINPAKKER tilpasset menyen:
3 – glass: 492 kr per pers
5 – glass: 734 kr per pers
7 – glass: 989 kr per pers
VERDT Å NEVNE:
– Vi tar hensyn til matallergier;
– Vi lager vegetariske og veganske retter;
– Vi selger gavekort – kom innom St Peter’s eller ta kontakt med oss