SENSOMMER-MENY 2022

St Peter’s Restaurant menyen er i høy grad basert på kortreiste råvarer i sesongen, og derfor forandres den ofte.
Flesteparten av ingrediensene vi bruker kommer fra lokale bønder og matprodusenter.
Derfor gjør vi oppmerksom på at menyen som finnes på nettsiden kan variere litt fra den gjeldende i restauranten.

Forrett

STILLEHAVSØSTERS / HVALER /  157

dagens garnityr

 

RØKT ÅLMOUSSE MED KAMSKJELL  198

sjøkreps bisque | rogn

 

NORSKE BLÅSKJELL  159

lett kremet øl- og eplecidersaus | brød og hummus

 

OKSETARTAR / RAKKESTAD, FREDRIKSTAD / 189

vaktelegg | lever-is | syltet sopp

 

VEGETAR RISOTTO / NES, HVALER / 165

dagens garnityr

Hovedrett

NORSKE BLÅSKJELL / DET NORSKE HAVET /  294

lett kremet øl- og eplecidersaus | fries og hummus

 

BOUILLABAISSE / DET NORSKE HAVET /   349

blåskjell | hjerteskjell | reker | hvit og rød fisk | grønnsaksbiter | brød og hummus

 

FISH & CHIPS / DET NORSKE HAVET /  285

torsk | salat med fermenterte og syltet grønnsaker | fries | remulade

 

SESONGENS FANGST / DET NORSKE HAVET /  364

sesongens grønnsaker | poteter | hvitvinssaus

 

BREIFLABB / DET NORSKE HAVET /   398

risotto med sopp variasjon | fritert grønnkål | blomkål | sjøkreps espuma

 

BIFFRETT / VARTEIG /   398

bete | gulrot | løk | ovnsbakte poteter | rødvinssaus med urter

 

BIFFBURGER / VARTEIG /   279

tomat | rødløk | salat | syltet agurk | chillimajo | cheddarcheesesaus | bacon | pommes frites | aioli

VEGETAR RISOTTO / NES, HVALER /  269

dagens tilbehør

Dessert

ST PETER´S BRUNOSTIS  79 (1) / 159 (2)

hvit sjokolade | kaffejord | blåbærcoulis

 

ST PETER’S DESSERT

spør servitøren hva retten består av

Barnemeny

FISH & CHIPS
BURGER
HALV PORSJON AV HOVEDRETT
0_ccc_6267800119270565168-01

På St Peter’s Restaurant tilbyr vi SESONGENS SMAKSMENYER i tre varianter. 

3 – retters: 645 kr per person

5 – retters*: 864 kr per person

7 – retters*: 1098 kr per person

* 5- og 7 – retters tilbys kun for hele bordet

Smaksmenyen settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreativitet.

Vi tilbyr VINPAKKER tilpasset menyen:

3 – glass: 449 kr per pers

5 – glass: 686 kr per pers

7 – glass: 949 kr per pers

VERDT Å NEVNE: 

– Vi tar hensyn til matallergier;

– Vi lager vegetariske og veganske retter;

– Vi selger gavekort – kom innom St Peter’s eller ta kontakt med oss

Besøk St Peter's Restaurant og smak på fersk laget mat med nøye utvalgte ingredienser som pirrer smakssansene!