MENY

St Peter’s Restaurant menyen er i høy grad basert på kortreiste råvarer i sesongen, og derfor forandres den ofte.
Flesteparten av ingrediensene vi bruker kommer fra lokale bønder og matprodusenter.
Derfor gjør vi oppmerksom på at menyen som finnes på nettsiden kan variere litt fra den gjeldende i restauranten.

Forrett

SJØKREPS / HVALER /

bete variasjon | gressløksmayo | skalldyrsmørsaus | puffet kamskjell | tang chips

kr 169
ØRA LAKS CHEVICHE / FREDRIKSTAD /

appelsin | grapefrukt | granateple | eple | avocado – granité | gin ponzu | tapioca chips

kr 162
ØSTERS / HVALER /

sitron | fransk vinaigrette

kr 152
FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET / 

fisk | reker | tang | friske grønnsaker | surdeigsbrød og mynt aioli

kr 168
GULROTTARTAR / ØSTFOLD /

lokal mozzarella | eple | syltet kantarell | kapers | gressløksmayo | gulrot espuma | knekkebrød

kr 167
TATAKI AV LAM / RÅDE /

sennepsmarinert lammeindrefilet | pinjekjerner | fermentert reddik | lokal salatost | mikrogrønt ruccola | knekkebrød | salsa verde

kr 189

Hovedrett

FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET / 

fisk | reker | tang | friske grønnsaker | surdeigsbrød og mynt aioli

kr 256
SESONGENS FANGST / DET NORSKE HAVET /

piggvar | asparges | purreløk | fermentert nepe | løk | ovnsbakte urtepoteter med bacon og mandler | urterømme | rogn

kr 391
ØRA LAKS / FREDRIKSTAD /

bete | eple | appelsin | grapefrukt | soyaglaze | puffet quinoa | risotto | piggvar emulsjon

kr 334
FISH & CHIPS / DET NORSKE HAVET /

torsk | grønnkålsalat med fermenterte grønnsaker | pommes frites | mynt aioli

kr 259
KYLLING / AREMARK /

grønnkål | gulrot | jordskokk | byggryn med moreller og squash | appelsin sjysaus

kr 356
KJØTTRETT / VARTEIG /

kalvekjøtt av Østlandsk Rødkolle  | endive | brokkolini | cherry tomat | bete | gresskar | dauphinoise poteter | rødvinssaus

kr 398
BIFFBURGER / RAKKESTAD /

tomat | rødløk | salat | syltet agurk | chillimajo | cheddarcheesesaus | bacon | pommes frites | aioli

kr 249
VEGETARBURGER / FREDRIKSTAD /

bønner | rødløk | salat | syltet agurk | tomatchutney | guacamole | pommes frites | yoghurtdressing

kr 249

Dessert

BRUNOSTIS

kaffejord | hvit sjokolade

kr 148
BRUNOSTOSTEKAKE          

vaniljeis | blåbærcoulis | ferske bær | kanelpulver

kr 155
BUTTERDEIG KAKE         

rabarbragele | hvit sjokolademousse | ferske bær | skogsbæris

kr 141
OSTEPLATE / RYGGE  / (1 pers / 2 pers)

brie | modningsost | karveost | valnøtter | rabarbra- og appelsin chutney | honning | knekkebrød

kr 146 / 284

På St Peter’s Restaurant tilbyr vi også sesongens smaksmeny i tre varianter:

3 – retters: 575 kr per person

5 – retters*: 794 kr per person

7 – retters**: 989 kr per person

* 5- retters smaksmeny tilbys kun for hele bordet / selskapet

** 7 – retters smaksmeny må forhåndsbestilles

 

Smaksmenyen settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreativitet.

 

Vi tilbyr vinpakke tilpasset menyen:

3 – glass: 369 kr per pers

5 – glass: 596 kr per pers

7 – glass: 785 kr per pers

Vi har også barnemeny slik at de minste får smake på den gode smaksopplevelsen!

 

Barnemenyen består av:

Mindre porsjon av hovedrett    144 kr

Besøk St Peter's Restaurant og smak på fersk laget mat med nøye utvalgte ingredienser som pirrer smakssansene!