MARS MENY 2023

St Peter’s Restaurant menyen er i høy grad basert på kortreiste råvarer i sesongen, og derfor forandres den ofte.
Flesteparten av ingrediensene vi bruker kommer fra lokale bønder og matprodusenter.
Derfor gjør vi oppmerksom på at menyen som finnes på nettsiden kan variere litt fra den gjeldende i restauranten.

Forrett

STILLEHAVSØSTERS / HVALER /

dulse – smør | tangkaviar

 

FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET / 

fisk | blåskjell | potet | gulrot | purreløk | brød | aioli

 

SJØKREPS / HVALER /

rotgrønnsaker | brunet smør emulsjon | østerssopp | dulse olje

 

LAMMEKROKKETER 3 stk / RÅDE / 

chutney | rødkål | demi – glace

Hovedrett

FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET / 

fisk | blåskjell | potet | gulrot | purreløk | brød | aioli

 

SKREI / DET NORSKE HAVET / 

potet- og pepperrotmos | grønnkål | pastinakk | gulrot | løk | hvitvinssaus

 

SVINESIDE / AREMARK / 

kålrot mostarda | kål | gulrot | grønnkål | potet- og pepperrotmos

 

YTREFILET AV OKSE / VARTEIG /

kålrot | gresskar | sopp | løk | stekte poteter | hollandaisesaus

Dessert

ST PETER´S BRUNOSTIS 79 / 159

hvit sjokolade | kaffejord | blåbærcoulis

 

SJOKOLADEKAKE

med kanelis og bærkompot

 

ST PETER’S BRUNOSTIS 

bringebærcoulis | kaffejord

Barnemeny

SKREI med poteter og grønnsaker 
HALV PORSJON AV HOVEDRETT
0_ccc_6267800119270565168-01

På St Peter’s Restaurant tilbyr vi SESONGENS SMAKSMENYER i tre varianter. 

3 – retters: 675 kr per person

5 – retters*: 914 kr per person

7 – retters*: 1149 kr per person

* 5- og 7 – retters tilbys kun for hele bordet

Smaksmenyen settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreativitet.

Vi tilbyr VINPAKKER tilpasset menyen:

3 – glass: 492 kr per pers

5 – glass: 734 kr per pers

7 – glass: 989 kr per pers

VERDT Å NEVNE: 

– Vi tar hensyn til matallergier;

– Vi lager vegetariske og veganske retter;

– Vi selger gavekort – kom innom St Peter’s eller ta kontakt med oss

Besøk St Peter's Restaurant og smak på fersk laget mat med nøye utvalgte ingredienser som pirrer smakssansene!