HØST- OG VINTERMENY 2022

St Peter’s Restaurant menyen er i høy grad basert på kortreiste råvarer i sesongen, og derfor forandres den ofte.
Flesteparten av ingrediensene vi bruker kommer fra lokale bønder og matprodusenter.
Derfor gjør vi oppmerksom på at menyen som finnes på nettsiden kan variere litt fra den gjeldende i restauranten.

Forrett

STILLEHAVSØSTERS / HVALER / … 162

dagens garnityr

 

FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET / …  179

fisk | reker | tang | grønnsaksbiter | brød | aioli

 

RØKT OG GRILLET ÅL / DET NORSKE HAVET / … 189

rugbrød | sopp variasjon | fermentert asparges | ansjos – emulsjon

 

PINNEKJØTT DUMPLINGS / RAKKESTAD / … 179 /239

gulrot | kålrot | løk | vossakorv

 

UKENS FORRETT … 185

servitøren presenterer retten

Hovedrett

FISKESUPPE / DET NORSKE HAVET / … 289

fisk | reker | tang | grønnsaksbiter | brød | aioli

 

SESONGENS FANGST / DET NORSKE HAVET / … 365

servitøren presenterer retten

 

TORSK / DET NORSKE HAVET, HVALER / … 425

kålrot | erter | syltet bete | gulrot | bacon | mandler | potetmos | kremet saus

 

RIBBE / FREDRIKSTAD, RAKKESTAD / … 425

eple | medisterpølse og -kake | rosenkål | surkål | rødkål | kokte poteter | svisker sjysaus

 

LAMMECARRE / RÅDE, FREDRIKSTAD / … 389

kålrot | dill-kål | bete | gulrotpure | thymian og smørstekt gnocchi | lamme demi

 

HJORT / FREDRIKSTAD, RAKKESTAD / … 449

jordskokk | pære | rosenkål | brokkoli | løkpure | konfitert shiitake | byggotto med sopp | rødvinssaus

 

LUTEFISK* … uten påfyll 479 | med påfyll: 585

med tradisjonelt tilbehør (bør forhåndsbestilles)

Dessert

ST PETER´S BRUNOSTIS 79 / 159

hvit sjokolade | kaffejord | blåbærcoulis

 

ST PETER’S TARTE … 155

med hjemmelaget is / sorbet; servitøren presenterer retten

 

RISKREM … 95

bringebærcoulis | rischips | kanelpulver

Barnemeny

TORSK 
HALV PORSJON AV HOVEDRETT
0_ccc_6267800119270565168-01

På St Peter’s Restaurant tilbyr vi SESONGENS SMAKSMENYER i tre varianter. 

3 – retters: 675 kr per person

5 – retters*: 914 kr per person

7 – retters*: 1149 kr per person

* 5- og 7 – retters tilbys kun for hele bordet

Smaksmenyen settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreativitet.

Vi tilbyr VINPAKKER tilpasset menyen:

3 – glass: 492 kr per pers

5 – glass: 734 kr per pers

7 – glass: 989 kr per pers

VERDT Å NEVNE: 

– Vi tar hensyn til matallergier;

– Vi lager vegetariske og veganske retter;

– Vi selger gavekort – kom innom St Peter’s eller ta kontakt med oss

Besøk St Peter's Restaurant og smak på fersk laget mat med nøye utvalgte ingredienser som pirrer smakssansene!