St Peter’s Restaurant - Fredrikstad

Om oss

Michal Bluj og Tatiana Kwiatkowska etablerte St Peter’s Restaurant i mai 2019 med lidenskap og kjærlighet til gastronomi.

Vår matfilosofi er enkel og tydelig – vi mener at kortreiste ingredienser som er i sesong er det absolutt beste – både når det gjelder kvalitet og smak.

Per dags dato samarbeider vi med mer enn 10 lokale bønder og matprodusenter i vårt nærområde. Vi er også andelsbønder på Nes Andelsgård i Fredrikstad. I tillegg til dette, dyrker vi mikrogrønt, urter og spirer i vår innendørs kjøkkenhagen som finnes i restauranten.

For oss er St Peter’s Restaurant et sted for gode opplevelser som lenge sitter i minnet til våre gjester. Et besøk hos oss skal være en smakfull, ærlig og overraskende smaksopplevelse. Vi elsker god mat, drikke og å være et godt vertskap, og gleder oss til å dele vår matglede og entusiasme med deg! Vi jobber hardt for å skape spesielle og uforglemmelige smaksopplevelser, enten det er snakk om en enkel lunsj eller en mange timers lang middag.

Hvorfor heter vi St Peter's Restaurant?

Restaurantens navnet gjenspeiler konseptet vårt. St Peter er beskytteren av alle mennesker knyttet til matproduksjon – fiskere, bønder, gårder – nemlig noen alle restauranten samarbeider med. Ved dette navnet ville vi vise både takknemlighet for råvarene vi får samt en enorm respekt for det hardt arbeidet alle matprodusentene gjør.

Målet vårt er å være et unikt spisested som beskytter både interesse og kunnskap om kortreiste produkter; og ikke minst – løfter disse frem!

Beliggenhet

St Peter’s Restaurant ligger vakkert til i et nybygd lokale i Øyenkilen (Gressvik) ved Marnet Marina, bare steinkast unna Fredrikstad (Østfold). Med sin utmerkede beliggenhet ved kysten, er St Peter’s en lys og livlig restaurant. Hele spisestuen på restauranten åpner opp mot en nydelig utsikt over havet og landskapet.

Restauranten har bare 40 sitteplasser inne, noe som gir en koselig og hyggelig atmosfære, uansett årstid. I sommersesongen så åpner vi uteservering ved havet med kapasitet på opptil 100 gjester.

Velkommen til å bli med på denne kulinariske reisen!